HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGES?

news2

 

 

HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGES?

Det er mange forskjellige faktorer, inkludert alderen på tatoveringen, plassering, størrelse og type blekk / farger som brukes, som bestemmer det totale antallet behandlinger som kreves for fullstendig fjerning (se dette blogginnlegget å lære mer). De fleste tradisjonelle tatoveringsfjerningslasere krever ofte 20 eller flere behandlinger for å fjerne en tatovering helt. PiQo4-behandlinger kan ofte fjerne tatoveringer i omtrent 8 til 12 behandlinger. Husk at hver person og tatovering er unik, og noen kan kreve mer mens andre krever mindre.

Hvor lenge må jeg vente mellom behandlinger?

Mens hver person er unik når det gjelder restitusjonstid, er PiQo4-behandlinger må være fordelt med 6-8 ukers mellomrom. Denne tiden mellom behandlingsøktene er nødvendig for å hjelpe kroppen til å helbrede og fjerne blekkpartikler.

BLIR TATOENE MINDRE FJERNET?

I de fleste tilfeller klarer vi å fjerne tatoveringen helt. Imidlertid er det en sjanse for at en liten mengde pigment kan være igjen i huden (ofte kalt "ghosting"). Mikronål og Fraxel-behandlinger kan brukes til å forbedre hudens utseende.

ER RESULTATER MERKNADE EFTER HVER BEHANDLING?

De fleste klienter vil merke en grad av lys etter deres første behandling. Det er imidlertid ikke uvanlig at tatoveringer ser mørkere ut umiddelbart etter behandlingen og begynner å falme 14-21 dager senere.

ER DET MULIGT Å LETTE TATOENE MIN (FOR EN FORDELING)?

Hvis du vurderer å dekke en gammel tatovering med en ny tatovering, kan kunstneren din foreslå å fjerne laser-tatovering for å lette / falme den gamle tatoveringen. Ofte gjør dette prosessen med å skjule lettere og gir et bedre sluttresultat. I dette tilfellet vil det være nødvendig med færre behandlingsøkter for å lette tatoveringen.

KAN JEG KUN HAR EN DEL AV TATOENE FJERNT?

Ja, avhengig av tatoveringen kan det være mulig å isolere og fjerne en bestemt del i stedet for hele tatoveringen.

ER FJERNING AV LASER TATTOO SINNLIG?

Mens hver person tolererer smerter annerledes, sier de fleste pasienter at de opplever mild / moderat ubehag som ligner på at huden deres er snappet med et strikk. Det er ingen smerte eller ubehag når behandlingen er avsluttet. Vi bruker forskjellige måter for å dempe smerte som lokal numbing, lidokain som kan injiseres og kald luft.

ER SCARRING MULIG?

I motsetning til tradisjonelle nanosekundlasere, fokuserer PiQo4-laseren sin energi på pigmentet og ikke omkringliggende hud. Dermed minimeres potensialet for arrdannelse. Avhengig av pasientens hudtone kan det imidlertid være en mulighet for hypopigmentering eller hyperpigmentering. Dette problemet vil bli dekket under den første konsultasjonen.

HVA SKAL jeg gjøre FØR BEHANDLINGEN min?

Sørg for å barbere håret før behandlingen, vask huden helt og unngå å bruke kremer eller kroppsglitter. Unngå også soling og sprayfarging i området du ønsker å fjerne tatovering. Bruk behagelige klær slik at tatoveringen din er lett tilgjengelig. Vi anbefaler også å spise noen timer før behandlingen.

HVA SKAL jeg gjøre etter min behandling?

Følg disse legg inn instruksjoner for prosedyren for å hjelpe huden til å gro etter prosedyren.

ER KONSULTASJONER GRATIS?

Vi tilbyr gratis konsultasjoner, som inkluderer et estimat av det totale antallet behandlinger som kreves og de totale kostnadene for fjerning.


Innleggstid: 19. oktober 2020