Dette vanlige spørsmålene om HIFU dekker mange vanlige spørsmål om ansiktsløftning uten kirurgi.

Vanlige spørsmål om HIFU

Dette vanlige spørsmålene om HIFU dekker mange vanlige spørsmål om ansiktsløftning som ikke er kirurgisk.

Hvordan virker det?

HIFU står for High-Intensity Focused Ultrasound, som sendes ut i huden i form av små bjelker. Disse bjelkene konvergerer under huden på forskjellige dybder og skaper en liten kilde til termisk energi. Den produserte varmen stimulerer kollagen slik at den vokser og repareres. Kollagen er midlet som arbeider for å stramme huden. Den aktive rollen som kollagen har, har en tendens til å avta når vi blir eldre, noe du vil merke når huden i ansiktet blir løs. Når HIFU reaktiverer kollagenet, vil huden din få en strammere følelse og utseende.

Hvor lenge til jeg ser resultater?

Du bør se resultater innen de første 20 dagene etter behandlingen. Resultatene vil fortsette å forbedres de neste ukene.

Hvor lenge vil resultatene vare?

Dette er vanlige spørsmål om HIFU. Det er viktig å huske at dette vil variere fra person til person. Resultatene kan vare i opptil 6 måneder. Hvis du tar vare på huden din, vil du se langvarige effekter fra bare en behandling!

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Dette vil avhenge av dine behov og forventninger. Fremgangsmåten kan gi langvarige resultater, men noen mennesker kan ha nytte av en påfyllingsbehandling. Imidlertid ser de fleste av våre klienter effektive resultater fra bare en behandling.

Hvilke områder kan den brukes til?

HIFU Face Lift er ideell for behandling av aldringstegn rundt øynene og munnen. Det kan også bidra til å redusere hengende hud på kinnene. Avhengig av ansiktsområdet, vil ulik intensitet av ultralyden brukes. Spesielt brukes lavere nivåer av ultralyd rundt munnen og over øynene, fordi huden er tynnere og mer følsom.

Videre kan HIFU Face Lift også målrette huden mot nakken og dekolletasjen. Dette bidrar til å redusere tegn på doble haker, og gir deg en strammere og fastere nakke.

 news4

Vil det gjøre vondt?

Dette er en ofte stilte spørsmål om HIFU som gjelder mange mennesker, men vi er her for å fjerne tvilen din! HIFU Face Lift er ikke en smertefull prosedyre. Imidlertid kan du føle noe ubehag da ultralyd sendes ut i huden, spesielt i følsomme områder som rundt munnen og under haken.

Er det trygt?

Dette er et populært spørsmål om HIFU. HIFU Face Lift er en trygg og ikke-invasiv prosedyre. Vårt utstyr og behandlingen er sertifisert. På VIVO Clinic bruker vi den nyeste og mest avanserte teknologien for å tilby behandlinger som er designet for din komfort og sikkerhet.

Hvor lenge trenger jeg å komme meg?

Dette er den beste delen om HIFU Face Lift - det er ingen nedetid! Du kan oppleve mild rødhet etter behandlingen, men dette vil falme i løpet av få dager. Etter behandlingen kan du gjenoppta dine daglige aktiviteter med en lysere og friskere følelse av huden.

Er det noen bivirkninger?

Dette er en vanlig FAQ for HIFU. Du kan oppleve litt rødhet og ømhet i behandlingsområdet umiddelbart etter inngrepet. Dette vil imidlertid vanligvis falme i løpet av få dager.

Hva kan jeg forvente meg før og etter behandlingen?

Før behandlingen vil du ha en konsultasjon for å sikre at du er komfortabel med prosedyren og at alle spørsmålene dine blir besvart. Din utøver vil markere områder av ansiktet ditt - dette er gjort for å markere viktige nerver og årer. Til slutt påføres ultralydgel i ansiktet slik at HIFU er så effektiv som mulig, og behandlingen er behagelig.

Etter behandlingen vil legen bruke HD Lipo Freeze C TOX Serum i ansiktet for å fremme helbredelse. Vi anbefaler at du kjøper dette og bruker det minst en gang om dagen etter behandlingen for å hjelpe veksten og reparasjonen av kollagen.


Innleggstid: 19. oktober 2020